Jordgubbstarte

Pajdeg 
 
Du behöver:
5 dl vetemjöl
1 dl socker 
1 krm salt
200 g smör
1 äggula 
 
Vaniljskräm:
HÄR  hittar du receptet
 
Granering:
Ca 5 dl till fyra st tarte
Färska jordgubbar 
 
Gör så här:
1. Blanda mjöl, socker och salt i en bunke. Arbeta in smöret. Avsluta med äggulan. Låt degen vila svalt i 30 min.
 
2. Kavla ut degen och klä pajformarna. Grädda pajskalet i 175 grader ca 20 min, mitt i ugnen.
 
3. När pajskalen och krämen är kalla, bred då ut krämen över botten och toppa med vispad grädde och jordgubbar.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0